Mitt avelsmål är att få fram sunda friska allroundhästar med ett gott psyke och bra ben, och så ska dom vara rörliga. Jag jobbar regelbundet med unghästarna och dom är "utbildade efter ålder".
Givetvis så har mina hästar pass, chip och verkas och avmaskas regelbundet.

Just nu så har jag  hästar tillsalu men även om du inte är intresserad av just dessa  individer så hör av dej så hör jag med någon av mina uppfödar kolleger så ska vi säkert hitta rätt häst till dej!

 

 

 

 

 

 

 

PHARGUS  e Argus Frö 269 u Paljett ue Temperament 227. Phargus är högrest elegant och vällinjerad, välbenad, social och trevlig.  Visad på utställning som föl med 78887=38p och klass 1 Phargus är en av Argus 2 söner! Phargus har en bra udda härstammning och har potential för att sparas som hingstämne. Ett ypperligt tillfälle för den som är intresserad av att ta till vara på det "udda" blodet. Phargus är en grabb som blir stor och han är rörlig, just nu går han på hingstbete hemma hos min bror och får där tampas med en jämnårig kompis.

 

UDDA`S "Granit" e Lyckängs Rex 265 u Paljett är en härlig hingstunge som är född 22 maj-12. "Granit" är en trevlig unge med fantastiska rörelser. Han har en bra resning och kommer att bli stor. Han har en bra udda härstamning, är välbenad och långlinjerad! Han är otroligt social och trevlig, dessutom så är han gråblakk!! Ett riktigt hingstämne för den som är intresserad av att spara honom som hingst.

 

Funderar även på att sälja ett av ungstona om rätt köpare hör av sig,  Vill absolut ha möjligheten kvar att ta något föl på dom.

Väntar  2 föl till sommaren och något av dom kommer att vara tillsalu för den som är intresserad av dessa så kan man höra av sig för ytterligare information.

 

 

Pennan
Pennys föl
Stuteri Udda

Copyright © Stuteri Udda 2009